Skip to main content

Το τηλεφώνημα – έκπληξη του Χουλουσί Ακάρ στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας

Στον Έλληνα ομόλογό του τηλεφώνησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, όχι όμως από το γραφείο του, αλλά από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας, εκλογικής περιφέρειας του.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε εκεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: «Κοίτα Νίκο ποιον έχω δίπλα μου». Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Τηλεφώνημα – έκπληξη του Χουλουσί Ακάρ σε Νίκο Παναγιωτόπουλο από τουρκικό γήπεδο

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Χ. Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Κάισερισπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας.

Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την Κάισερισπορ, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την πρωταθλήτρια Τουρκίας φέτος Τράμπζονσπορ. Τέλος, προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσία Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε:« Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα».

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά».