Skip to main content

Την αναλογιστική μελέτη ζητεί η ΝΔ

Κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις που προωθεί στο Ασφαλιστικό ασκεί ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Ι. Βρούτσης, ζητώντας από το υπουργείο Εργασίας να δώσει στη δημοσιότητα την αναλογιστική μελέτη
Κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις που προωθεί στο Ασφαλιστικό ασκεί ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Ι. Βρούτσης, καλώντας για μια ακόμα φορά την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να δώσει στη δημοσιότητα την αναλογιστική μελέτη, προτού έλθει η συζήτηση στη Βουλή.

Ο κ. Βρούτσης είχε ζητήσει να κατατεθεί η αναλογιστική μελέτη πριν έλθει προς συζήτηση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και καλεί εκ νέου την κυβέρνηση να την παραδώσει, διαφορετικά, όπως αναφέρει, δεν έχει νόημα η δημόσια διαβούλευση και ο κοινοβουλευτικός διάλογος.

«Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα που διαμορφώνουν το παρόν και κυρίως το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης στην Πατρίδα μας. Μόνο τότε έχει νόημα, η δημόσια διαβούλευση και ο κοινοβουλευτικός διάλογος», τονίζει ο κ. Βρούτσης.

«Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση θα είναι, για άλλη μια φορά, εκτεθειμένη και υπόλογη για ασυνέπεια, προχειρότητα και κοινοβουλευτική αταξία», υπογραμμίζει.