Skip to main content

Την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

«Από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της», δήλωσε ο νέος παίκτης του «Ιστορικού»

Την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κυανέρυθροι»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει φορέσεις τις φανέλες των ΠΦΟ Πανοπούλου και Πανηλειακού. Από το 2014 μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή».

Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Σαραμαντά ως παίκτης του «Ιστορικού»: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».


Μάλιστα, ο Πυργιώτης αμυντικός αποχαιρέτησε τον Ηρακλή με μήνυμά του στο Facebook, το οποίο αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να ανταποδώσω όλα αυτά που εισέπραξα σε αυτή την ομάδα…Τρία χρόνια γεμάτα με χαρές αλλά και λύπες. Πάντα όμως κρατάω τις στιγμές που με κάνουν να χαμογελάω όταν τις σκέφτομαι και νιώθω περήφανος για αυτές…Είμαι ευγνώμων λοιπόν σε όσους με βοήθησαν κ με στήριξαν στα δύσκολα κ στα εύκολα…Στην ομάδα,στους οπαδούς,στους προπονητές,στους συμπαίκτες μου,στους γυμναστές και στα άτομα που ήταν πραγματικά κοντά μας για να διευκολύνουν το έργο μας…Καλή συνέχεια Ηρακλάρα μου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φύγεις από αυτές τις δύσκολες στιγμές γιατί δεν σου αξίζουν».