Skip to main content

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία του Μπόλαρη

Με ποντιακά και τα Χάλκινα της Γουμένισσας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Της Χρύσας Κυριακού


Την ερχόμενη Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Μ. Μπόλαρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μια αίθουσα χωρητικότητας τουλάχιστον 2.000 ατόμων και θα συνοδευτεί από διάφορα happenings.

Όπως μας ενημέρωσαν από το στρατόπεδο του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του Μ. Μπόλαρη θα ακολουθήσει γλέντι με ποντιακά τραγούδια με πρωτοστάτη τον Στ. Νικολαϊδη, ο οποίος συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Μ. Μπόλαρη, ενώ θα συμμετάσχουν και τα Χάλκινα της Γουμένισσας.

Στα Δικαστήρια

Στο μεταξύ, ο κ. Μπόλαρης συνεχίζει τις συναντήσεις του με φορείς της πόλης. Το πρωί επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους – υποψηφίους, αλλά και φίλους του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης». Ο κ. Μπόλαρης επισκέφτηκε τους Προϊσταμένους Πρωτοδικείου και Εφετείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου τους. Επίσης, επισκέφτηκε τα γραφεία της διοίκησης του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Μανόλης Λαμτζίδης , μαζί με άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. «Δεν αρκεί να λέμε ότι θέλουμε κράτος δικαίου και να ομνύουμε εγκαίρως και ακαίρως και να αγνοούμε τις υποδομές. Έτσι κι αλλιώς η δικαιοσύνη όταν δε λειτουργεί σωστά, η δημοκρατία χωλαίνει», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Και συμπλήρωσε: «Και πολλά από τα φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, που θεωρούνται αμιγώς πολιτικά, όπως για παράδειγμα η κατάρρευση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους πολιτικούς, σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Γιατί σ’ ένα κράτος κοινωνικού δικαίου, που η δικαιοσύνη θα παρενέβαινε με αποτελεσματικότητα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διώκει και να τιμωρεί αυτούς οι οποίοι κατά παράβαση καθήκοντος ζημιώνουν τους πολίτες  ή το δημόσιο τομέα, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα».