Skip to main content

ΤΜΕΔΕ: Λανθασμένη ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΤΜΕΔΕ έχουν καταθέσει αίτημα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο προσάρτημα από τις οικονομικές καταστάσεις της.

Μια ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ που έγινε εκ παραδρομής και αφορά άλλη εταιρεία περιήλθε σε γνώση της διοίκησης της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, η οποία και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτήν, έχει κατατεθεί αίτημα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο προσάρτημα από τις οικονομικές καταστάσεις της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Στη διοίκηση της «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions», του πρώτου αδειοδοτημένου φορέα μικροχρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα, περιήλθε εις γνώσην της μια εκ παραδρομής ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ.

Συγκεκριμένα, στον κωδικό αριθμό καταχώρησης που βρίσκονται αναρτημένα όλα τα στοιχεία και οι οικονομικές καταστάσεις του φορέα, εμφανίζεται λανθασμένα ένα προσάρτημα το οποίο αφορά σε άλλη εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την ορθή ενημέρωση του κοινού, η ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions δηλώνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν καταθέσει αίτημα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο προσάρτημα από τις οικονομικές καταστάσεις της.

Με βάση το κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει, τα οικονομικά στοιχεία του φορέα μικροχρηματοδοτήσεων του ΤΜΕΔΕ για τη χρήση 01/01/2022 – 31/12/2-22022 βρίσκονται αναρτημένα στο ΓΕΜΗ (αριθμός καταχώρησης 3887402) από τις 16/11/2023, είναι ανοικτά και στη διάθεση του κοινού.