Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
x

ΤΟ MARKETING CLUB ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΖΙ» ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Βραβείο στο Marketing Club που έχει υπό την «ομπρέλα» του επιχειρηματίες και λαμπρά στελέχη του Marketing και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Έξι επιχειρήσεις που... επιμένουν ελληνικά, καινοτομούν και επιχειρούν βραβεύτηκαν για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη.

Μία από αυτές ήταν και το Marketing Club. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό σύλλογο που έχει υπό την «ομπρέλα» του επιχειρηματίες και λαμπρά στελέχη του Marketing και της διοίκησης επιχειρήσεων.

«Έχει αποδείξει πως όλοι μία γροθιά μπορούν να συνεργαστούν και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα συντονισμένα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το βραβείο έλαβε ο Τσαμπίκος Κoκκάρης, Πρόεδρος του Marketing Club και το παρέδωσε ο Ματίας Χόφμαν (Matthias Hoffmann), Διευθυντής του Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

«Την ιστορία τη χτίζουν οι ομάδες, οι συμπράξεις. Όλοι αυτοί που μοιράζονται το ίδιο όνειρο για δημιουργία και καινοτόμες ιδέες. Μία τέτοια ομάδα είναι και το Marketing Club, που από τα πρώτα του βήματα επένδυσε στην έννοια του "Μαζί", επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι η βράβευση αποτελεί «Μία τεράστια αναγνώριση για όλα όσα επενδύσαμε και επενδύουμε στο Marketing Club, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του και η καλύτερη παρότρυνση για να θέσουμε νέους, ακόμα πιο δημιουργικούς και φαινομενικά άπιαστους στόχους. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη του Marketing Club που δούλεψαν σε εθελοντική βάση όλα αυτά τα χρόνια».

 

Ο Τσαμπίκος Κoκκάρης, Πρόεδρος του Marketing Club παραλαμβάνει το βραβείο από τον Ματίας Χόφμαν (Matthias Hoffmann)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ