Skip to main content

Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγο του με 16 μαχαιριές και με άλλες 12 την κόρη τους

Ο δράστης είχε υποψίες πως η γυναίκα του τον απατούσε

Δύο νεκρές γυναίκες είναι ο απολογισμός της  άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε στην Τουρκία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας 46χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 16 φορές τη σύζυγο του και 12 την κόρη του.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του, Καντριγιέ, ύστερα από καβγά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν η κοπέλα προσπάθησε να τον σταματήσει.

O 46χρονος άντρας, που εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής γεωγραφίας σε σχολείο, περίμενε να πέσουν για ύπνο ο πατέρας και οι αδελφές του που τον είχαν επισκεφθεί, για να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του, για την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Στο άκουσμα του καβγά η 20χρονη κόρη τους, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, προσπάθησε να τους μιλήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στη σύζυγο και την κόρη του.

Όταν οι αδερφές του δράστη άκουσαν τις φωνές, μπήκαν στο δωμάτιο και προσπάθησαν να πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια του, εκείνος, όμως, έτρεξε πίσω στην κουζίνα και συνέχισε να χτυπά τη γυναίκα και την κόρη του με άλλο μαχαίρι.

Αφού μητέρα και κόρη έπεσαν αναίσθητες από αιμορραγία, ο Ζουλκούφ το έβαλε στα πόδια. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.