Skip to main content

Τραγωδία με Έλληνα TikToker: Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ιταλία

Ο TikToker Tzane βρισκόταν στην Καλαβρία και φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα σε εγκαταλελειμμένο χωριό

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Έλληνας TikToker Tzane, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ιταλία.

Ο νεαρός TikToker βρισκόταν μαζί με άλλους τρεις φίλους του στο χωριό Roghudi Vecchio στην Καλαβρία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Tzane είχε επισκεφθεί με την παρέα του ένα εγκαταλελειμμένο χωριό για να το εξερευνήσουν. Δυστυχώς, όμως, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης ο TikToker σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο.

Κάτω από τις τελευταίες του αναρτήσεις, δεκάδες είναι οι ακόλουθοί του που αδυνατούν να το πιστέψουν και στέλνουν τα συλλυπητήριά τους.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Έλληνα TikToker

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με Insta Story του ο YouTuber Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γράφοντας: «Δεν είναι τρολ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας, πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιον τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».