Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει την ανάγκη ίδρυσης φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ', απαγορεύοντας - μεταξύ άλλων - την χορήγηση αδειών σε τρομοκράτες.

Τροπολογία με την οποία ζητούν την άμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρουν, η Κυβέρνηση αντί να αναγνωρίσει το λάθος της να αποσυμφορήσει τα σωφρονιστικά καταστήματα με χιλιάδες αποφυλακίσεις ακόμη και εγκληματιών για κακουργήματα, προωθεί κάτι εξίσου επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια: Καθιστά ελαστικότερη την χορήγηση ολιγοήμερων αδειών στους κρατουμένους.

Συνέπεια, σύμφωνα με τους βουλευτές, είναι ακόμη και οι τρομοκράτες να βγαίνουν κάθε τόσο από τις φυλακές και να καταστρώνουν ελεύθερα τα επόμενα σχέδιά τους.

«Καλούμε την Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η γενικευμένη ανομία στην χώρα, συνδέεται ευθέως με τις άφρονες επιλογές της», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα στη Βουλή τροπολογία η οποία επαναφέρει την ανάγκη ίδρυσης φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ', απαγορεύοντας - μεταξύ άλλων - την χορήγηση αδειών σε τρομοκράτες».

«Αν δεν κατανοεί η Κυβέρνηση το αυτονόητο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, ας ρωτήσει τον ίδιο τον πρώην Υπουργό της, που αναγνώρισε δημοσίως πόσο καταστροφικός απεδείχθη ο νόμος του», καταλήγει η ΝΔ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ