Skip to main content

Τσακαλώτος για Κασσελάκη: Δεν μπορείς να λες "θα κερδίσω τον Μητσοτάκη" χωρίς να έχεις πολιτικό σχέδιο

«Δεν μπορεί να γίνει καμπάνια με αυτή τη λάσπη», τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Για τη στήριξη που θα παράσχει στην Έφη Αχτσιόγλου, στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Υπάρχει ένας υποψήφιος που λέει είμαι αυτός, μπορώ να κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη», υποστήριξε αρχικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολιτικό σχέδιο που είχε αποτυπώσει τόσο ο ίδιος ως υποψήφιος όσο και η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είναι δυνατόν να είσαι ο πρόεδρος ενός κόμματος και να μην βάλεις στο συνέδριο το πώς βλέπεις το κόμμα, μετά από μια τέτοια ήττα; Εγώ στο πρόγραμμά μου, είχα στρατηγικές για την τεχνητή νοημοσύνη, την πράσινη ανάπτυξη...» διερωτήθηκε στη συνέχεια αναφορικά με τις θέσεις που έχει εκφράσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν μπορείς να λες θα κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να έχεις πολιτικό σχέδιο. Είναι νέες στρατηγικές που με ξεπερνάνε. Δεν είναι ίδια τα βέλη προς τις δύο πλευρές. Είναι δυνατόν να μας λένε ότι είναι εναντίον του Τσίπρα;» είπε αναφερόμενος σε στελέχη που πλαισιώνουν την Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν μπορεί να γίνει καμπάνια με αυτή τη λάσπη», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και συμπλήρωσε ότι «τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, έχουν μία ροπή στην βαρβαρότητα». Συνεχίζοντας, σχολίασε, ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε και στον ίδιο. Η Έφη Αχτσιόγλου, τόνισε, μπορεί να φέρει αυτόν τον σεβασμό στην παράταξη.