Skip to main content

UEFA: Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα, Ελσίνκι πιθανόν να παίξουν χωρίς κόσμο στην Ελλάδα

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων που φιλοξενούνται στη χώρα μας ενημερώθηκαν από την UEFA ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι αγώνες της Πέμπτης να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

Τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη την περασμένη Πέμπτη, που είχαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό και δίνει μάχη για τη ζωή του, κινητοποίησαν την UEFA.

Για το ενδεχόμενο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου,  να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ενημερώθηκαν από την UEFA οι Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα. Όλα θα εξαρτηθούν, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης που θα ανακοινωθούν αύριο, Δευτέρα.

Στην επιστολή της UEFA αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».