Skip to main content

Βικί: Περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας (video)

Ο κόουτς της Βασιλείας μίλησε για τα προσεχή παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, τις απώλειες βασικών παικτών της ομάδας του και την ατμόσφαιρα της Τούμπας

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, τις απώλειες βασικών παικτών για την ομάδα του, της μετεγγραφές του «Δικεφάλου» αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Ράφαελ Βικί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «Ροτμπλάου»:

Για τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Champions League: «Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα και δύσκολα ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ καλή ομάδα πέρυσι, που τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι μία έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες, που βρίσκεται στο μέσο της προετοιμασίας της, όμως, θεωρώ ότι θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε, αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League».

Για το γεγονός ότι η Βασιλεία έχασε σημαντικούς παίκτες και ως εκ τούτου θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε παίκτες. Αλλά έχουμε μία καλή ομάδα, μ’ έναν καλό ξένο τερματοφύλακα, έναν Γάλλο στράικερ και ψάχνουμε τώρα στην αγορά και για άλλους παίκτες. Δεν θέλω να σας επηρεάσω για το τι πιστεύετε στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, όπως παρακολουθεί και αυτός τις δικές μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα μεταξύ μας παιχνίδια, όπως θέλει και ο ΠΑΟΚ».

Για το γήπεδο της Τούμπας και την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και το αν έχει πάρει πληροφορίες από τον Κώστα Δημητρίου: «Όχι, δεν έχω ακόμα πληροφορίες ούτε με τον Κώστα μιλήσαμε γι’ αυτό. Έχουμε προσωπικό και παίκτες, που έχουν παίξει στην Τούμπα και γνωρίζουν τι θα περιμένουν. είμαστε μία νεανική ομάδα, αλλά με εμπειρία. Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή», όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το περιμένω. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, παρά την έντονη ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο να παίζεται σ’ ένα γεμάτο γήπεδο».

Για τη δική του ομάδα, που ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες το πρώτο στάδιο και το αν θα είναι έτοιμη για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τρεις μέρες πριν το πρώτο ματς για το Champions League ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα κόντρα στη Σεν Γκάλεν και τρεις ημέρες μετά ταξιδεύουμε στην Ελλάδα. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για το Champions League φυσικά».