Skip to main content

Ξαναχτυπά ο Ζουράρις: Και μυαλό να είχαμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε

Ο πρώην πλέον υφυπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε για τα προσβλητικά σχόλια κατά των Άρη και Ολυμπιακού ενώ μίλησε και για την παραίτησή του

Για την παραίτησή του από την κυβέρνηση μίλησε στον ρ/σ «Πρώτο Θέμα 104,6», ο Κώστας Ζουράρις εκφράζοντας για ακόμη μία φορά τα οπαδικά του αισθήματα.

Ο πρώην πλέον υφυπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε για τα προσβλητικά σχόλια κατά των Άρη και Ολυμπιακού αναφέροντας:

«Αυτά θα τα πω το βράδυ στον φίλο μου τον Κυριάκο Θωμαϊδη που είναι και Αρειανός». Η ατάκα του αυτή αποτέλεσε αφορμή για να ερωτηθεί τι ομάδα είναι: «Εκδοροσφαγεύς, ΠΑΟΚάρα» απάντησε και συνέχισε: «Και μυαλό να είχαμε, που δεν έχουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε».

Για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας τόνισε: «Δεν υπάρχει γεωγραφική ονομασία, η ονομασία είναι πάντα πολιτική. Οι μεν Αμερικάνοι νομίζουν ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορούν να δυσκολέψουν την επιστροφή της επιρροής της Ρωσίας στα Βαλκάνια και φαίνεται ότι θέλουν μ' αυτόν τον τρόπο να παρεμποδίσουν την εγκαθίδρυση της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή».

Για τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά ανέφερε: «Ξέρω την φιλοπατρία του Νίκου Κοτζιά και ξέρω την βαρύνουσα επιστημονική του κατάρτιση».

Τέλος εξήρε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζοντας: «Χθες που τον γνώρισα για καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ότι πίστευα. Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια φιλοπατρία, ήταν σαν ένας καλός γιος μου, ήταν πράος, μειλίχιος».