Skip to main content

Χατζηαποστόλου: «Ζήτησα στον Πιλάβιο να παραιτηθεί»

«Αν η ΕΠΟ δεν έχει ευθύνη τότε ζούμε σε άλλον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Βασίλης Χατζηαποστόλου αναφερόμενος στα στημένα παιχνίδια.

 

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Χατζηαποστόλου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και τις ευθύνες της ΕΠΟ.
 
Αναλυτικά:
 
Για το αν έχει ευθύνη η ΕΠΟ για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αν η ΕΠΟ δεν έχει ευθύνη τότε ζούμε σε άλλον κόσμο. Αυτό είπα στον κ. Πιλάβιο στη διάρκεια της συνεδρίασης, ζητώντας του να παραιτηθεί. Ο πρόεδρος, όμως, με κορόιδεψε μου είπε "παραιτήσου εσύ πρώτος".
 
Για την απόλυση των υπαλλήλων της ΕΠΟ: "Εγώ έβαλα το θέμα γιατί το είχανε ξεχάσει. Δεν υπάρχει πλάνο. Εγώ δεν καταλογίζω ευθύνες στον πρόεδρο, αλλά έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Αυτό που του μετέφερα είναι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Είχαμε δημιουργήσει και επιτροπή για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα πόρισμα. Ζητήσαμε τη βοήθεια την νομικής υπηρεσίας και τελικά τους διώξαμε".
 
Για τα θέματα των Α. Παπαδόπουλο, Γεωργιάδη, Μαρινάκη και Κανελλόπουλου: "Το πόρισμα θα το βγάλει η εκτελεστική επιτροπή. Παλαιότερα υπήρχε απόφαση ότι κάποιος που κατηγορείται ανακαλείται η θέση του, αλλά με τη νέα τροποποίηση μπορεί να μείνει ως μέλος". 
 
Για την απόφαση να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις στην Β' Εθνική: "Ισχύει κάτι τέτοιο. Δόθηκε ένα περιθώριο έξι μηνών το οποίο πρότεινε ο πρόεδρος, αλλά αυτό θα το δούμε. Υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορούν να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια στη Β' Εθνική σε σχέση με την Super League".