Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΑΝΑΒΑΡΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ο αμυντικός της Σασουόλο και αδερφός του σπουδαίου Φάμπιο Καναβάρο, Πάολο έβαλε κατά της της FIGC και όλων όσων έφεραν το Calcio... σε σημείο μηδέν

Πυρά στους διοικούντες του ιταλικού ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο Πάολο Καναβάρο μετά τον αποκλεισμό των «Ατζούρι» από την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 που σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο αμυντικός της Σασουόλο και αδερφός του σπουδαίου Φάμπιο Καναβάρο, κατόχου της χρυσής μπάλας το 2006 και πρωταθλητή Κόσμου με την Ιταλία τοποθετήθηκε διαδικτυακά βάλοντας κατά της FIGC (ιταλική ομοσπονδία) και όλων όσων έφεραν το Calcio… σε σημείο μηδέν.

«Παιδιά, δεν χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα. Το χάσαμε πριν από 15 χρόνια, όταν για τα λεφτά, η Ιταλία έφερε πτώματα από όλες τις περιοχές του κόσμου για να κλέψει αθέμιτα τις θέσεις από τα παλικάρια μας. Τους χαρίσαμε δόξα και φήμη χάρη στους Ιταλούς προπονητές μας, οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου.

Ελπίζω μόνο πως τώρα έχουμε πιάσει πάτο και επιτέλους μπορούμε να γίνουμε οι αναμορφωτές του δικού μας ποδοσφαίρου. Αντίο στις μούμιες που διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και ανοίξτε δρόμο για τους νέους που βρίσκονται εκτός πεδίου. Φύγετε από τον αναθεματισμένο δρόμο μας, ευχαριστώ

Τιμή στον σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν ο οποίος έχασε την δυνατότητα να γίνει ο μόνος παίκτης που θα συμμετείχε σε 6 Παγκόσμια Κύπελλα και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε στην κάμερα. Ελπίζω τα δάκρυα που έχυσες να είναι τα τελευταία για το ποδόσφαιρό μας!!! Ας στηρίξουμε τη νέα Ιταλία που θα έρθει!!! Ας επιστρέψουμε στην Ιταλία που όλος ο κόσμος ζηλεύει! Δυστυχώς, αυτό έπρεπε να συμβεί για να ξυπνήσουμε!!!», ήταν το μήνυμα του έμπειρου στόπερ των «Εμιλιάνι» στο instagram.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ