Skip to main content

Υποψήφιος με την παράταξη Ζέρβα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παντελής Φιλιππίδης

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συμπορεύεται με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης.

«Η πόλη μετά από χρόνια αλλάζει. Έχει ατζέντα, έχει στόχους και τα βήματα που πρέπει να γίνουν πράγματι γίνονται. Για αυτό το λόγο, για πρώτη φορά, θέτω υποψηφιότητα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης και συντάσσομαι με την παράταξη του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα. Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε συστηματική δουλειά που έφερε και φέρνει αποτελέσματα. Η τοπική αγορά παρακολουθεί με ικανοποίηση την αύξηση της επισκεψιμότητας, ενώ οι αναπλάσεις και οι παρεμβάσεις στον δημόσιο χώρο -όσες ήδη έγιναν αλλά και όσες έχουν σχεδιαστεί- αναβαθμίζουν την πόλη. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην πολύπλευρη συνεργασία μας, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη σημαντική στήριξη του Δημάρχου προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, στη μείωση των δημοτικών τελών και στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε τουριστικό προορισμό αξιώσεων. Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα είναι συνειδητή, καθώς δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία να ολοκληρωθούν όλα τα σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί και έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη μας», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Φιλιππίδης.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και αριστούχος απόφοιτος Αρχιτεκτονικής, ο Παντελής Φιλιππίδης από το 1982 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του εμπορίου και της βιοτεχνίας ενδυμάτων. Διατελεί Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όπως και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου, Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο κ. Φιλιππίδης συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, είναι Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Εμπορίου και Διοικητικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου/Παράρτημα Θεσσαλονίκης καθώς επίσης ιδρυτής και Α΄ Αντιπρόεδρος στη «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΘ. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.