Skip to main content

Ζαμπούνης: Πήγα να γράψω το σαβουάρ βιβρ του καλού ΠΑΟΚτσή, έφτασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα

«Έφτασα μέχρι την δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας

Στα βίαια επεισόδια στον αθλητισμό αλλά και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαμπούνης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε ξεκινήσει να γράφει το «savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή».

Έχει αναφέρει στο παρελθόν πως συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ επειδή γεννήθηκε στην Τούμπα, ενώ ο πατέρας τους ήταν παίκτης του Δικεφάλου.

Όπως είπε έφτασε μέχρι την δεύτερη σελίδα και τρίτη δεν υπήρξε. «Γι' αυτό έκατσα να γράψω το βιβλίο "το savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή". Για να μην έχουμε όλα αυτά τα βίαια επεισόδια, να το διαβάζουν οι νεαροί φίλαθλοί μας και να λένε "αφού το έγραψε αυτός να το κάνουμε κι εμείς. Έφτασα μέχρι την δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει».

«Υπάρχουν άτομα που βρίζουν στο γήπεδο, εγώ δεν μπορώ. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να εκτονωθούν , το όπιο του λαού που έλεγε ο Μαρξ» είχε τονίσει..

Όσον αφορά το γήπεδο της Τούμπας, είχε αποκαλύψει ότι δεν βρίζει καθώς και για το Savoir vivre του γηπέδου: «Έχω γράψει το Savoir vivre στο γήπεδο. Το ένα κεφάλαιο λέει ότι φωνάζουμε συνθήματα για να εμψυχώσουμε την ομάδα μας και το δεύτερο λέει ότι αποφεύγουμε να υβρίζουμε τη μητέρα του διαιτητή, του προέδρου της άλλης ομάδος και επειδή το έχω γράψει πρέπει και να το τηρώ».