Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
x

ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ:ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ

Ο πρώην υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «κωφάλαλο» τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπογραμμίζοντας πως «δεν καταλαβαίνει τι του λένε»

Θέση αναφορικά με όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη πήρε μιλώντας στον «Alpha Radio», ο Κώστας Ζουράρις.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «κωφάλαλο» τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τονίζοντας πως «ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά» υποστηρίζοντας πως πρέπει να τιμωρηθεί για την εισβολή του στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας πολιτικός:

«Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τη γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος.

Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει.

Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου, γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης…

Τα γήπεδα είναι αυξημένης επικινδυνότητας τόπος. Η μόνη παράβαση και θα πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Όταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως.

Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλ ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι».

Ακούστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο κ. Ζουράρις στον Νίκο Μάνεση:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ