Skip to main content

Βορίδης σε Κωνσταντοπούλου: Είστε η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας

Οι συνάδελφοι μου κάνουν ασκήσεις αντοχής για να αντέξουν τέτοιο βάθος χυδαιότητας, είπε ο υπουργός Επικρατείας

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη και της αρχηγού της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Βορίδης απάντησε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία νωρίτερα υποστήριξε ότι τα χέρια των κυβερνητικών μελών είναι βουτηγμένα στο αίμα, αποκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου «επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας».

«Σας έχω εξηγήσει ότι είναι ζήτημα ονειρώξεως η θέση του λαϊκού κατηγόρου. Μάλιστα για εσάς οι δίκες θα ήταν και σύντομες. Θα τον βλέπατε θα τον κρίνατε ένοχο -κρίμα που δεν έχουμε θανατική ποινή- και θα τον βάζατε ισόβια, όποιος και αν ήταν» είπε ο υπουργός.

Συνέχισε λέγοντας ότι «είστε η εκπροσώπηση και η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να έχω ακούσει ή συνομιλήσει σε κοινοβούλιο ή αλλού. Σε κοινοβούλια όλου του κόσμου που να μετέρχεται τέτοια επιχειρήματα. Να μας μιλάτε για τα θύματα μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτείτε το συναίσθημα της στιγμής. Επιτομή της χυδαιότητας άνευ προηγούμενου. Οι συνάδελφοι μου κάνουν ασκήσεις αντοχής για να αντέξουν τέτοιο βάθος χυδαιότητας».