Skip to main content

Μακ: Θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ την Σπαρτάκ Τρνάβα

Για την ερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Τρνάβα στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόμπερτ Μακ.

Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο Ρόμπερτ Μακ στη σημερινή (29/7) συνέντευξη Τύπου εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Τρνάβα στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν νιώθει πίεση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του:

«Νομίζω ότι δεν νιώθω πίεση από τα ΜΜΕ άλλο ένα παιχνίδι είναι είμαστε έτοιμοι για αυτό και νομίζω θα τα πάμε καλά.»

Για το αν ξέρει την Σπαρτάκ και έχει πληροφορίες για αυτήν:

«Σίγουρα την ξέρω την ομάδα, πολλοί από αυτούς είναι φίλοι μου δεν έχω δει παιχνίδια τους τελευταία, αλλά όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.»

Για την κατάσταση που βρίσκεται και την θέση του στο νέο σύστημα:

«Προπονούμαστε σκληρά και είμαστε έτοιμοι από φυσική κατάσταση, είναι θέμα προπονητή η κατάσταση και τα συστήματα. Όπως είπα θέλουμε να νικήσουμε με μεγάλο σκορ για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για το ότι ξεκίνησε από την Σλόβαν Μπρατισλάβα:

«Μπορεί να ξεκίνησα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, και δεν συμπαθούσα την Τρνάβα, αλλά αύριο θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι τους.»

Για τα τρία γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα:

«Δεν είναι σημαντικό πόσα γκολ θα βάλω εγώ, πιο σημαντική είναι η ομάδα. Εμείς θα παίξουμε από την αρχή δυνατά για να νικήσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.»

Για το αν του ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ πληροφορίες για την Σπαρτάκ:

«Δεν μου ζήτησαν πληροφορίες, ο προπονητής είναι επαγγελματίας και έχουν υλικό και βίντεο για να τα μελετήσουν.»

Για το αν έχει υπάρξει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου:

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το θέμα, αυτό είναι μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ και έχουμε αγώνα αύριο άρα δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά τα θέματα.»