Skip to main content

Τούντορ: Δεν θεωρώ την κίνηση του Μπερμπάτοφ ασέβεια

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, τόνισε πως πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του. Τι είπε για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος που πήρα απαντήσεις από τους παίκτες μου είμαι χαρούμενος για αυτό. Είχαμε καλή απόδοση και καλή εμφάνιση, κόντρα σε μια ομάδα καλή και υποτιμημένη».

Για την ενέργεια του Μπερμπάτοφ: «Δεν θεωρώ την κίνησή του ασέβεια. Πολλές φορές οι παίκτες είναι θυμωμένοι από όσα συμβαίνουν στο γήπεδο. Τον έκανα αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτο, είχε και τραυματισμό ήταν και κουρασμένος. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο κι έβαλα τον Μυστακίδη».

Για το ότι προκρίθηκαν Ντόρτμουντ και Κράσνονταρ: «Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι στη βαθμολογία πρώτη είναι η Ντόρτμουντ μαζί με την Κράσνονταρ, δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και επιβεβαιώθηκα σε αυτά που ήταν όταν έγινε η κλήρωση. Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε καμία νίκη: «Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη. Οταν κάνεις τόσες ευκαιρίες πετυχαίνεις ένα γκολ. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Επίσης και με την Ντόρτμουντ το ματς ήταν 1-0 μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ από το λάθος του Όλσεν».

Για το αν ο κόσμος πρέπει να είναι ικανοποιημένος: «Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν ικανοποιήθηκε από αυτό που είδε. Σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος για τα αποτέλεσματα αλλά η σημερινή απόδοση θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε ψυχολογικά. Οι παίκτες σήμερα έδωσαν ότι είχαν».

Για το τι διαφορετικό έχει ο ΠΑΟΚ, απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Περισσότερες ευκαιρίες από ότι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε. Απλά γιατί δεν πετύχαμε γκολ».