Skip to main content

Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης - Τα έξι νέα ονόματα

Όλες οι υποψηφιότητες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε το παζλ των τελευταίων ονομάτων των ψηφοδελτίων Α' και Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Α' Θεσσαλονίκης νέοι υποψήφιοι είναι οι Βίλυ Χατζηνικόλα, Ανατολή Αγαθαγγελίδου, Στυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου και Ευάγγελος Λουκάς.

Η Βίλυ Χατζηνικόλα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος. Η Ανατολή Αγαθαγγελίδου είναι περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά». Η Στυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου είναι καθηγήτρια στο ΑΠΘ και ήταν υποψήφια βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και το 2019. Ο Ευάγγελος Λουκάς είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής.

Διαβάστε ακόμη: Σε Σέρρες, Πειραιά και Δωδεκάνησα υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας - Η δεύτερη ανάγνωση του Επικρατείας

Πλέον το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α' Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννη Αμανατίδη, Χρήστο Γιαννούλη, Κώστα Ζουράρη, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, Δημήτρη Μάρδα, Άρη Στυλιανού, Σοφία ΦουντουκίδουΚορίνα Μανιάκα, Έλλη Χρυσίδου, Χρήστο Ρόκο, Βίλυ Χατζηνικόλα, Ανατολή Αγαθαγγελίδου, Στυλιανή (Στέλλα) Κωστοπούλου, Ευάγγελο Λουκά, Γιάννη Μυλόπουλο, Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη, Αρετή Μπάτα και Ράνια Θρασκιά.

Τις δύο κενές θέσεις υποψηφίων στη Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καλύψουν οι Μαρία Γκουραμάνη και Βασίλειος Σιναπίδης.

Η Μαρία Γκουραμάνη είναι συνταξιούχος και δημοτική σύμβουλος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «Δύναμη Ζωής». Από την πλευρά του ο Βασίλειος Σιναπίδης είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλοχωρίου και αυτοδιοικητικό στέλεχος ενώ είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής. Πλέον είναι συνταξιούχος.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β' Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Σωκράτη Φάμελλο, Δώρα Αυγέρη, Μακρίνα Βιόλα Κώστη, Όλγα Παναγιωτίδου, Δημήτρη Ράβναλη, Μάγδα Γαβανά, Γιώργος Βασιλειάδης, Μαρία Γκουραμάνη, Βασίλειο Σιναπίδη, Αναστασία Γαϊταρτζή, Ανδρέα Μουρατίδη και Σάκη Γκιουλέκα.