Skip to main content

Περίπου 1.500 ψήφισαν στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Θεσσαλονίκη

Από τις Συντονιστικές Επιτροπές θα προκύψουν ο γραμματέας και ο αναπληρωτής σε κάθε μία από τις επτά τοπικές οργανώσεις της Α’ Θεσσαλονίκης.

Τις νέες Συντονιστικές Επιτροπές στις οργανώσεις του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης εξέλεξε χθες το Κίνημα Αλλαγής. Πρόκειται για 7μελη όργανα τα οποία μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να συνεδριάσουν προκειμένου να ορίσουν τον γραμματέα και τον αναπληρωτή σε κάθε μία από τις επτά τοπικές οργανώσεις της Α’ Θεσσαλονίκης. 

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 1.482 άτομα, αριθμός που, σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστο Παπαστεργίου είναι πολύ ικανοποιητικός «αν κρίνει κανείς και το γεγονός ότι η διαδικασία έγινε μια καλοκαιρινή Κυριακή που πάρα πολύς κόσμος έφυγε στις παραλίες».

Αναλυτικά ανά οργάνωση ψήφισαν:

279 άτομα σε Νεάπολη Συκιές, 248 στην Καλαμαριά, 218 σε Αμπελόκηπους Μενεμένη, 213 στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα (Τούμπα), 157 στο Κέντρο, 151 στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα, 129 στον δήμο Παύλου Μελά και 87 σε Κορδελιό Εύοσμο.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, στις εσωκομματικές εκλογές συμμετείχαν ως υποψήφιοι και μέλη τα οποία προέρχονται από το Ποτάμι, παρά τη γραμμή που δόθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη για αποχή.