Skip to main content

Τρόφιμα για τους πρόσφυγες συγκεντρώνει το ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τα αγαθά συγκέντρωσε το ΚΑΠΗ από δωρεές μελών-επιχειρήσεων στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την ενίσχση των προσφύγων.

Κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά και βρέφη που συγκεντρώθηκαν από το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Θεσσαλονίκης θα παραδοθούν αύριο Τρίτη στις 11:00, στην αποθήκη 9 του ΟΛΘ όπου συγκεντρώνονται υπό τη διαχείριση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα αγαθά συγκέντρωσε και ταξινόμησε το ΚΑΠΗ από δωρεές μελών του και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την ενίσχυση των προσφύγων.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, αυτή τη φορά προς τους πρόσφυγες της πόλης μας. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν, ανιδιοτελώς και σε συνεχή βάση, το κοινωνικό μας έργο» δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αννα Αγγελίδου.