Skip to main content

Από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό ο Ζήσης Χατζηστραβός

Ο 23χρονος άσος επιστρέφει στον Πανσερραϊκό, καθώς μέχρι την ηλικία των 14 ετών ήταν στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων»

Παίκτης του Πανσερραϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ζήσης Χατζηστραβός, καθώς τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν σήμερα (28/7) την απόκτηση του Σερραίου ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος άσος επιστρέφει στον Πανσερραϊκό, καθώς μέχρι την ηλικία των 14 ετών ήταν στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή Ζήση Χατζηστραβό, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, επιστρέφοντας στον Πανσερραϊκό μετά από 10 χρόνια!

Ο Ζήσης Χατζηστραβός είναι γεννημένος στις 16/12/1999 στις Σέρρες, έχει καταγωγή από τη Νιγρίτα, έχει ύψος 1.70 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανσερραϊκό, καθώς ως την ηλικία των 14 ετών ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής των "κόκκινων". Το 2013 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός των πρωταθλητριών ομάδων Κ17 και Κ19 και το 2019 δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία είχε 21 συμμετοχές και 9 γκολ στην Super League 2. Ακολούθησε ακόμη ένας δανεισμός στην Λαμία, με την οποία έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στην Super League.

To 2021 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και από τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2, όντας αρχηγός της ομάδας B΄ και έχοντας συνολικά 46 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες U19 και U21.

Ζήση, καλώς ήρθες πίσω στον Πανσερραϊκό».