Skip to main content

Θλίψη στη Λήμνο για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου - «Η θάλασσα που τόσο λάτρευες σε πήρε κοντά της»

Ο γνωστός τραγουδιστής χάνει ακόμα έναν αδερφό, έπειτα από την απώλεια του Κώστα Ρόκκου προ διετίας από ανακοπή καρδιάς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λήμνου από τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκο.

Ο Νίκος Ρόκκος είχε βγει για ψάρεμα με το καΐκι του το πρωί του Σαββάτου και για πολλές ώρες δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Αυτό έκανε τους δικούς του ανθρώπους να κινητοποιηθούν, καλώντας το Λιμεναρχείο της περιοχής.

Οι άνδρες του Λιμενικού μετά από μεγάλη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν το καΐκι του Νίκου Ρόκκου, τον εξοπλισμό και τα προσωπικά του αντικείμενα. Τότε ειδοποιήθηκαν οι δύτες για να συνδράμουν στην έρευνα.

Τελικά, ο 50χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πολίτη στην παραλία Αμνιού, στον Άη Γιώργο Παναγίας. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία "ΑΜΝΙΟΥ" (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους "ΕΙΡΗΝΗ" Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου».

Η ανάρτηση για το καΐκι

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Ρόκκος είχε ανεβάσει στα Social Media μερικές φωτογραφίες από τις εργασίες που πραγματοποίησε στο καΐκι του με την λεζάντα «έτοιμος».

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία καθώς ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπης Λήμνου.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στα Social Media τονίζοντας ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε τον πήρε κοντά της.

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο

Οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής είναι δύσκολες. Θυμίζουμε ότι πριν από δυο χρόνια ο Στέλλιος Ρόκκος είχε χάσει από ανακοπή καρδιάς και τον αδερφό του, Κώστα.

Το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη με ανάρτησή του στα Social Media εξέφρασε τη στήριξή του στον Στέλιο Ρόκκο.

«Στην δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο», έγραψαν.