Skip to main content

Νεκρός ο αδελφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου - Είχε βγει για ψαροντούφεκο στη Λήμνο

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο - Βαρύ πένθος για τον δημοφιλή καλλιτέχνη

Τραγωδία σημειώθηκε απόψε στη Λήμνο, με τον 50χρονο αδελφό του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου, Νίκο, που έχασε τη ζωή του ενώ είχε βουτήξει στη θάλασσα για ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

Αγνοείτο επί λίγες ώρες και εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στα ανοιχτά του χωριού Παναγία, λίγο πριν τις 11 τη νύχτα.

O δημοφιλής καλλιτέχνης θα εμφανιζόταν απόψε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, το οποίο σε λιτή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «στη δύσκολη αυτή στιγμή» είναι όλοι δίπλα του, ακυρώνοντας προφανώς την εμφάνιση.

Σύμφωνα με το Limnosreport.gr, άνδρες του Λιμενικού, που ειδοποιήθηκαν από οικείους του Νίκου Ρόκκου ότι αγνοείται, τις απογευματινές ώρες εντόπισαν τη βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 23:00 και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει χάσει πριν από δύο χρόνια, το 2021, και άλλον αδερφό του, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία -τότε- 50 ετών.