Skip to main content

Δωρεά πασχαλινών καλαθιών από τη Rhetor Law Firm σε υγειονομικούς του Αγ. Παύλου

Η εταιρεία προχώρησε σε μία ακόμη κοινωνική προσφορά, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Το ανεκτίμητο έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία εδώ και πάνω από έναν χρόνο, τιμά για ακόμη μία φορά η Δικηγορική εταιρεία Rhetor και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μετά την παραχώρηση δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ τον Δεκέμβριο του 2020, η Rhetor Law Firm προσέφερε πασχαλινά καλάθια σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Αγίου Παύλου ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εγκάρδιων ευχαριστιών προς όλους τους εργαζομένους.

Τα ευχαριστήρια καλάθια παραδόθηκαν τη Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου, στον χώρο του νοσοκομείου, παρουσία των στελεχών της εταιρείας και της διοίκησης του Αγίου Παύλου.

«Η εταιρεία επιλέγει να βρίσκεται διαχρονικά και έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που σε κρίσιμες περιόδους, όπως αυτή της πανδημίας, βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή με επιμονή στο καθήκον. Και αυτές τις ημέρες, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά είναι καθήκον όλων» σημείωσαν τα στελέχη της Rhetor.