Skip to main content

Επανεξελέγη πρόεδρος στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος ο Κωνσταντίνος Γεωργάκος

Ο Κωνσταντίνος Γεωργάκος επανεξελέγη στο «τιμόνι» του φορέα - «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας», σημείωσε.

Τη διαβεβαίωση ότι το Ελληνοσερβικό Εμποροβιομηχανικό, Τουριστικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες που καταβάλλει από το 2015 προκειμένου να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι οικονομικές, εμπορικές και κοινωνικές σχέσεις με τις χώρες των Βαλκανίων, εξέφρασε ο μεσίτης Κωνσταντίνος Γεωργάκος, που επανεξελέγη στο «τιμόνι» του φορέα.

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας και να προσαρμοστούμε στις νέες προκλήσεις και τα δεδομένα της εποχής μας, στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων», επισήμανε ο κ. Γεωργάκος μετά την επανεκλογή του, που έγινε στο πλαίσιο της πρόσφατης, ετήσιας καταστατικής γενικής συνέλευσης του φορέα.

Η μυστική ψηφοφορία, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, ανέδειξε ως Α' αντιπρόεδρο του φορέα τον Μιλίβογε Μίλετιτς και Β' τον Ελευθέριο Ποταμιάνο, ενώ καθήκοντα γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και στη θέση του οικονομικού επόπτη εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου αναδείχθηκαν από την κάλπη οι Κωνσταντίνος Καρούλης και Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ στην εξελεγκτική επιτροπή θα είναι η Σοφία Μαυρουδή και ο Ιωάννης Ζαγκαρέτος.