Skip to main content

Επιχείρηση της Δίωξης στις φυλακές Κορυδαλλού – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και αυτοσχέδια όπλα

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν 15 γραμμ. κοκαΐνης, 9,6 γραμμ. ηρωίνης, 50 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και μία μεταλλική ράβδος

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικού σκύλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν 15 γραμμ. κοκαΐνης, 9,6 γραμμ. ηρωίνης, 50 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και μία μεταλλική ράβδος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας 23χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να έχει πάνω του και στο κελί του τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 9,6 γραμμ. ηρωίνης, ενώ στο κελί 28χρονου αλλοδαπού  εντοπίστηκαν αυτοσχέδιο μαχαίρι και μεταλλική ράβδος.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Ακόμη, σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες που περιείχαν 15 γραμμ. κοκαΐνης και 50 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης.