Skip to main content

Φωτιές άναψε στον ΠΑΟΚ ανάρτηση του Τζαβέλλα με καρφιά για Ίβιτς(φωτο)

Στην ανάρτηση του διεθνή παίκτη της Αλάνιασπορ έκαναν like παίκτες του ΠΑΟΚ, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Φωτιές άναψε στον ΠΑΟΚ η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα στο Instagram με αιχμές κατά του πρώην προπονητή του στον Δικέφαλο Βλάνταν Ίβιτς.

Λίγο μετά την επιτυχία της Εθνικής και το ισόπαλο αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες, ο Τζαβέλλας έγραψε στο instagram την ατάκα “Με μειωμένη απόδοση" με hashtags "παντελόνια" και "φούστες".

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2016, μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ο Ίβιτς είχε αφήσει αιχμές για ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για μειωμένη απόδοση και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι εννοούσε τον Τζαβέλλα, ο οποίος τέθηκε και εκτός ομάδας.

Το θέμα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ είναι ότι στην ανάρτηση του παίκτη πλέον της Αλάνιασπορ έκαναν like παίκτες του Δικεφάλου. Αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και άρχισαν να πέφτουν τα τηλέφωνα στους “ενόχους” με αποτέλεσμα τα like να γίνονται... unlike.

Μάλιστα, ο υιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης ο οποίος με δική του ανάρτηση στο instagram έγραψε δίπλα στη φωτογραφία του Βλάνταν Ίβιτς ότι «Η πόρτα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση», φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στους likers του Τζαβέλλα και εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στον προπονητή του ΠΑΟΚ.