Skip to main content

Η εφαρμογή BUBBLLZ μπορεί να κάνει viral την επιχείρησή σας

Η νέα εφαρμογή για smartphones που προβάλλει τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας το User Generated Content.

Η νέα εφαρμογή για smartphone BUBBLLZ, είναι ο νέος τρόπος για να δώσει κανείς εύκολα κι οικονομικά boost στα Social Media και τις πωλήσεις της επιχείρησής του. Πρόκειται για το next big thing στη Θεσσασλονίκη, με πάνω από 60 συμβεβλημένα καταστήματα.

Η ελληνική αυτή εφαρμογή, που κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το User Generated Content!

Το UGC είναι σημαντικό, καθώς αποτελεί έναν πολύ οικονομικό τρόπο διαφήμισης και έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τους χρήστες, λόγω του πλεονεκτήματος του ότι δεν είναι άμεσο «διαφημιστικό μήνυμα», ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στα social media, το engagement, δηλαδή τη διάδραση των χρηστών.

Έτσι, μία επιχείρηση μπορεί να προβάλει τα προϊόντα, τις προσφορές ή ακόμα και μία απλή χαρούμενη εικόνα της με πολύ πιο αποδοτικό τρόπο, εξασφαλίζοντας την πιο κερδοφόρα σχέση μεταξύ των χρημάτων που θα διαθέσει και του awareness που θα δημιουργηθεί γύρω από την ίδια. Αυξάνεται λοιπόν η αναγνωρισιμότητα, η προβολή των προσφορών και τελικά οι πωλήσεις της επιχείρησης!

Αν έχεις και εσύ κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και θες να μπεις στο Bubbllz συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ: Ας Μιλήσουμε

Πώς κερδίζουν οι χρήστες του Bubbllz; Το Βubbllz ενισχύει το social κομμάτι των καθημερινών αγορών, επιβραβεύοντας τους χρήστες όποτε μοιράζονται μία φωτογραφία του προϊόντος ή της υπηρεσίας που μόλις επέλεξαν με μοναδικές προσφορές κι εκπτώσεις!

Κατέβασε την εφαρμογή τώρα για IOS και Android και δες τις επιχειρήσεις που σου προσφέρουν εκπτώσεις όταν κάνεις Bubbllz για αυτές!