Skip to main content

Η Volvo Παπαδόπουλος έφερε το επίσημο χρονόμετρο στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η παρουσία της Volvo Παπαδόπουλος και η συνεισφορά της αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για τον τερματισμό αρκετών αθλητών στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Μαζί με περισσότερους από 15.000 χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στον 10ο  Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης έτρεξε το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου η Volvo Παπαδόπουλος

Η παρουσία της Volvo Παπαδόπουλος καθώς και η συνεισφορά της με το χρονόμετρο σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για τον τερματισμό.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τα κατάφεραν μέχρι τον τερματισμό αλλά και σε όσους ήταν παρόντες στην προσπάθεια. Το χρονόμετρο που ήταν τοποθετημένο στo XC40 Recharge, καθοδήγησε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πλήθος μαραθωνοδρόμων και τους παρότρυνε όλες εκείνες τις στιγμές που η κούραση υπερίσχυε ενώ το C40 ήταν το όχημα συνοδείας του τελευταίου αθλητή», σημειώνει η Volvo Παπαδόπουλος στην ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι «ένας στόλος από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Volvo Παπαδόπουλος υποστήριξαν ολιστικά τη διοργάνωση, ενώ την ίδια στιγμή μοντέλα της μάρκας, ένα XC90, ένα XC60 και ένα XC40 ήταν παρατεταγμένα στον χώρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου διαθέσιμα για προβολή».

Η Volvo Παπαδόπουλος, καταλήγει η ανακοίνωση, «στηρίζει τις δύο μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας, καθώς θα είναι Επίσημο Αυτοκίνητο και στον επερχόμενο 23ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Μέγας Αλέξανδρος. Οι δύο διοργανώσεις, εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα αποτελούν τόσο κοινωνική όσο και πολιτιστική γιορτή της Θεσσαλονίκης».

Δείτε φωτογραφίες από τα οχήματα: