Skip to main content

Κομφούζιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τους παίκτες του Survivor

Δυσφορία Μπουτάρη για την πρωτοφανή κατάσταση. Ζήτησε παρέμβαση της αστυνομίας για να ανοίξει ο δρόμος. Απίστευτες σκηνές στην Τσιμισκή.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η οδός Τσιμισκή έκλεισε από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε πεζοδρόμια και οδόστρωμα για να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με τους τρεις παίκτες του Survivor Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ορέστη Τσανγκ σε πολυκατάστημα.

Ήταν τόσο έντονος ο ...ενθουσιασμός των νεαρών θαυμαστών των παικτών του reality show, που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από το κατάστημα ήδη από τις 15.30 το μεσημέρι ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της τροχαίας, η οποία αρχικά προχώρησε σε εκτροπές της κυκλοφορίας σε τρία σημεία: στη ΧΑΝΘ, στην Παύλου Μελά και στην Αγίας Σοφίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοφανής αυτή κατάσταση σε μία από τις λίγες κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης προκάλεσε τη δυσφορία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ζήτησε από την αστυνομία να λάβει μέτρα, προκειμένου να δοθεί το συντομότερο δυνατόν στην κυκλοφορία η Τσιμισκή.

Η οδός ήταν τελείως κλειστή για περίπου μία ώρα από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 και μέχρι τη στιγμή που αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» μετά από πολλές προσπάθειες μπόρεσαν να περιορίσουν τον κόσμο στο πεζοδρόμιο.

Προκειμένου, δε, να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, οι αστυνομικοί άναψαν τις σειρήνες των περιπολικών και των δικύκλων, προκειμένου να συνετίσουν τον νεαρόκοσμο. Παρόλ' αυτά, χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να αδειάσει ο δρόμος, ενώ ακόμη και όταν τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν και πάλι να διέρχονται από την Τσιμισκή, αγόρια και κορίτσια μην έχοντας την αίσθηση του κινδύνου έβγαιναν από το πεζοδρόμιο ή προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν τα δίκυκλα στη δεξιά λωρίδα ώστε να προστατεύσουν τον κόσμο που δεν χωρούσε στα πεζοδρόμια.

Την ίδια στιγμή, το κατάστημα κατέβασε τα ρολά του, τα οποία ανοίγει πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εισέρχεται ελεγχόμενα ο κόσμος.

Ωστόσο, κανείς δεν έδειχνε διάθεση να φύγει, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Αντίθετα, όλα τα νεαρά άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά 12 έως 17 ετών, παρέμεναν έξω από τα κλειστά ρολά του καταστήματος, φωνάζοντας και ζητοκραυγάζοντας κάθε φορά που αυτά άνοιγαν και σηκώνοντας τα κινητά για να φωτογραφίσουν τους παίκτες.