Skip to main content

Πολιτική κόντρα για το ταξίδι Καμμένου στο Μονακό και απίστευτα tweets

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει άμεσα εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας για την, όπως την χαρακτηρίζει, προκλητική του συμπεριφορά. Η απάντηση του ΥΕΘΑ

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμύνης και της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεσπάσει μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε ο πρώτος στο Μονακό μετά από πρόσκληση μάλιστα του πρίγκιπα Αλβέρτο. 

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε φωτογραφίες από το ταξίδι του στο κρατίδιο οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του συνόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. 

Στη συνέχεια η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως βουλευτές της, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, ζητούν άμεσα εξηγήσεις από τον Υπουργό Άμυνας για την - όπως την χαρακτηρίζουν- προκλητική του συμπεριφορά.

Την ερώτηση υπογράφουν Βασίλης Κικίλιας, Σπυρίδων Αδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Μάλιστα, στο κείμενο της ερώτησης γίνεται λόγος για πρόκληση απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που «αγωνιά για το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα προς το ζειν», ενώ επισημαίνεται ότι οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ακόμη, για τέταρτο μήνα, στις φυλακές της Αδριανούπολης καθώς και ότι η άμυνα και η ασφάλεια της χώρας απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση λόγω και της έντονης τουρκικής προκλητικότητας.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήρθε μέσω του προσφιλούς του Twitter, με ένα tweet που προκάλεσε σάλο καθώς γίνονται αναφορές για «συνοδούς τ.μοντέλων», οι οποίοι όπως γράφει καλύπτουν εραστές, «τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών» και «ψώνια της Μυκόνου» που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ.

Στο πρώτο tweet του ο ΥΕΘΑ αναφέρει: «Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοι που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€».

Έπειτα σε δεύτερο τιτίβισμα ο κ. Καμμένος απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Καμμένος έγραψε: «Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος η φερετζές. Ότι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη». 

Το γάντι σήκωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης ο οποίος επίσης μέσω Twitter απάντησε: «Η «λάσπη»αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου. Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται«διαλόγους»να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη!Διαφορετικά,θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των«Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλώ».