Skip to main content

Κύκλωμα μαστροπείας - Σοκάρουν οι διάλογοι της 25χρονης με τις ανήλικες: «Άδικο να βγάλεις 100 ευρώ και να μην κάνεις τίποτα»

Η 25χρονη αρχηγός απαιτούσε τα ποσά που έβγαζαν από πελάτες οι ανήλικες, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει να φάει

Τουλάχιστον σοκαριστικές είναι οι συνομιλίες της φερόμενης ως αρχηγού του κυκλώματος μαστροπείας με τα ανήλικα κορίτσια που εξωθούσε στην πορνεία.

Στις συνομιλίες η 25χρονη «Μαρία» φερόμενη ως αρχηγός, συζητά με τα ανήλικα κορίτσια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος και ζητά 100 ευρώ, με κάποια από τις κοπέλες να της απαντά πως αυτό είναι άδικο.

Η συνομιλία συνεχίζεται με την 25χρονη να λέει πως δεν έχει χρήματα και ούτε γονείς για να την βοηθήσουν.

«Εντάξει, ναι έχετε όμως γονείς, φαγητό κλπ» γράφει σε ένα σημείο η 25χρονη ενώ παρακάτω γράφει: «Σας αγαπώ αλλά τώρα που χώρισα ειδικά, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα...». «Εντάξει, κανόνισε και πες μου πόσα η καθεμιά» είναι η απάντηση στην 25χρονη.

 «Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία, αυτή (σσ: η 25χρονη) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες πού καταντήσαμε» φαίνεται σε άλλη συνομιλία των ανηλίκων.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες.

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υπόθεση είχε μία 25χρονη ονόματι Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.