Skip to main content

Κύκλωμα μαστροπείας - Τα μηνύματα της 17χρονης με τη «Λορέλα: Εγώ πόσα θα πάρω;

Tα μηνύματα που είναι στα χέρια των Αρχών προβληματίζουν

«Προσπάθησα να βοηθήσω τη 17χρονη να ξεμπλέξει» ισχυρίστηκε στην απολογία της η 31χρονη προφυλακισμένη, γνωστή ως Λορέλα, για την εμπλοκή της στο κύκλωμα μαστροπείας. Ωστόσο, τα μηνύματα που αντάλλαξε με την ανήλικη και βρίσκονται στα χέρια των Αρχών προκαλούν ανατριχίλα. 

Διαβάστε - Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθεροι υπό όρους η 26χρονη και ο 64χρονος

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και το μεγαλώνω μόνη μου. Τη 17χρονη την γνώρισα όταν ήταν 16 ετών. Ερχόταν στο διαμέρισμά μου για να της βάλω τεχνητές βλεφαρίδες. Γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς της. Έλεγα στην μητέρα της να την προσέξει γιατί φοβόμουν ότι έχει μπλέξει. Τον φωτογράφο που λένε, της υπόθεσης, δεν τον γνωρίζω. Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει. Δεν άκουγε τίποτα. Μέχρι πριν λίγο ήταν μαζί μου και έκλαιγε. Δεν γνωρίζω τις φίλες της. Τα χρήματα που αναφέρονται στα μηνύματα αφορούν αυτά που μου χρωστούσε για τις βλεφαρίδες», υποστήριξε η 31χρονη προφυλακισμένη.

Tα μηνύματα που είναι στα χέρια των Αρχών προβληματίζουν:

31ΧΡΟΝΗ: Εγώ τι θα πάρω;
17ΧΡΟΝΗ: 40, εντάξει;

31ΧΡΟΝΗ: 50
17ΧΡΟΝΗ: Εντάξει
31ΧΡΟΝΗ: Μωρό μου, σ’αγαπώ

17ΧΡΟΝΗ: Τελειώσαμε, ακούς; Ξεκινάω, έρχεται…
31ΧΡΟΝΗ: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο…

Ελεύθερη η «Έλενα» και ένας ακόμη κατηγορούμενος

Χωρίς χειροπέδες έφυγαν από τα δικαστήρια μετά τις απολογίες τους δυο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικες στον Κολωνό, που απολογήθηκαν σήμερα. Την ίδια στιγμή, πάντως, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται η έκδοση και νέων ενταλμάτων.

Ειδικότερα, σήμερα, απολογήθηκε η αποκαλούμενη «Έλενα», η γυναίκα η οποία συνελήφθη την Κυριακή μετά τη μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Κατά την απολογία της, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακόμη το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και 63χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.