Skip to main content

Μαλαισία: Ιδιωτικό τζετ συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο – Τουλάχιστον 10 νεκροί (videos)

Το αεροσκάφος έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο

Ενα μικρό ιδιωτικό τζετ συγκρούστηκε με μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί σε αεροδρόμιο στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Στο αεροσκάφος ένα μικρό ιδιωτικό τζετ, βρίσκονταν έξι επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος όταν συνετρίβη κοντά στην κωμόπολη έξω από την Κουάλα Λουμπούρ.

Το αεροσκάφος έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο.

Η αρχή πολιτικής αεροπορίας της χώρας δήλωσε ότι η πτήση είχε αναχωρήσει από το νησί διακοπών Λανγκάουι και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Σουλτάν Αμπντούλ Αζίζ Σαχ του Σελανγκόρ, κοντά στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ.

Η πολιτική αεροπορία δήλωσε ότι η πτήση εκτελούνταν από την Jet Valet Sdn Bhd, μια μαλαισιανή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικών τζετ.