Skip to main content

Ο Πολάκης κατηγορεί βουλευτή της ΝΔ ότι διαθέτει offshore στα νησιά Μάρσαλ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει έγγραφα και φωτογραφίες, κατηγορώντας τον Περικλή Μαντά ότι όρισε για την εταιρεία του έναν αχυράνθρωπο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, καταγγέλλει ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, κατέχει offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ.

Όπως αναφέρει ο Π. Πολάκης σε σχετική του ανάρτηση στα social media (την οποία συνοδεύει με έγγραφα και φωτογραφίες), ο Π. Μαντάς έχει ορίσει ως εκπρόσωπο στην εν λόγω εταιρεία, έναν «δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο».

Τονίζει επίσης πως «ο Μαντάς "καρφώθηκε" μόνος του!», προσθέτοντας πως ο βουλευτής της Ν.Δ. και το «Μαξίμου έκαναν το μοιραίο λάθος, που αποδεικνύει αφενός την ΕΝΟΧΗ του πρώτου κι αφετέρου τη ΓΝΩΣΗ και τη συγκάλυψη του Μητσοτάκη: προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του Περικλή Μαντά, βάζοντας την Κωνσταντοπούλου να μεταβιβάσει αμέσως (στις 12 Ιανουαρίου) το 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο».

Η ανάρτηση Πολάκη:

Ορίστε…έφτασε:

ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!

Είναι τόσο εκτατεμένη η σήψη και η διαφθορά στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, ώστε ακόμα και οι δευτερο/τριτοκλασσάτοι βουλευτές του διαθέτουν ΟFFSΗORE (Φαντάσου τι έχει ο ίδιος και οι αδιευκρίνιστοι της κυβέρνησης του)!! Πάμε λοιπόν...

Ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ξεσκεπάζει σήμερα και αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία το μέγεθος της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ μίας ακόμη γαλάζιας ακρίδας! Πρόκειται για τον βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη (φωτό 1), ο οποίος έγινε γνωστός όταν παρέστη στην κηδεία του Γλύξμπουργκ, καθώς στη Βουλή έχει λάμψει δια της απουσίας του...

Ο συγκεκριμένος "άριστος" βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι "αόρατες" οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore "ΑEGIR SERVICES CO" έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο (φωτό 2), που ο ίδιος και η σύζυγός του χρησιμοποιούν σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες τους (φωτό 3): την 35χρονη σήμερα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία:

-  απασχολούταν από το ζεύγος κατά το διάστημα 2013 - 2022 ως υπάλληλος (πωλήτρια με μηνιαίο μισθό 650€) στο κατάστημα υποδημάτων Perla που η εταιρεία τους "ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗ - ΜΑΝΤΑΣ Ο.Ε" διατηρεί στην Καλαμάτα. Η υπαλληλική σχέση και η στενή φιλία του ζεύγους Μαντά-Καπαρελιώτη με την Κωνσταντοπούλου αποδεικνύονται πλήρως από την Καρτέλα ασφαλισμένου (φωτό 4 -8), αλλά και από τις αναρτήσεις τους στο facebook (φωτό 9-12).

- είχε ορισθεί από τη σύζυγο του Μαντά ως διαχειρίστρια και εκκαθαρίστρια σε άλλη εταιρεία της ("ΓΟΥΝΑΡΗΣ Δ. - ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗ Μ. ΙΚΕ", φωτό 13), την οποία παρεμπιπτόντως το ζεύγος έχει ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ από όλες τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του!  

- είχε ορισθεί από τον Μαντά ως διαχειρίστρια στην εταιρεία "ΤELPEL M.IKE", της οποίας μοναδικός εταίρος ήταν μέχρι πρότινος η παραπάνω offshore εταιρεία του (φωτό 14 -15)!

-  απασχολείται τα τελευταία χρόνια στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του Π. Μαντά στην Καλαμάτα!!!!

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαντάς "καρφώθηκε" μόνος του! Όταν στις αρχές Ιανουαρίου ξεσκεπάσαμε τον Χειμάρα, δημοσιεύματα στον Τύπο (ακόμη και στον φιλοκυβερνητικό) έγραφαν ότι υπάρχει θέμα για δύο ακόμη βουλευτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.  Στις 5 Ιανουαρίου η Κontranews αναφερόταν, στο πρωτοσέλιδό της, σε βουλευτή Μεσσηνίας με offhore (φωτό 16) και στις 9 Ιανουαρίου η ίδια εφημερίδα αποκάλυπτε ότι βουλευτής κλήθηκε από τη Μεσσηνία για εξηγήσεις στο Μαξίμου (φωτό 17).

Στον πανικό τους για την επερχόμενη αποκάλυψη , ο Μαντάς και το Μαξίμου έκαναν το μοιραίο λάθος, που αποδεικνύει αφενός την ΕΝΟΧΗ του πρώτου κι αφετέρου τη ΓΝΩΣΗ και τη συγκάλυψη του Μητσοτάκη:
προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του Περικλή Μαντά, βάζοντας την Κωνσταντοπούλου να μεταβιβάσει αμέσως (στις 12 Ιανουαρίου) το 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο (φωτό 18)!!!

Ουδέν κρυπτό όμως από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

ΥΓ1: Κύριε Τασούλα, αναμένουμε εντός της ημέρας τις ενέργειές σας!

ΥΓ2: Η σημερινή αποκάλυψη αφιερώνεται στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου Ν. Σαντορινιού, με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα όσα κι εκείνος ονειρευόταν και πάλευε!!