Skip to main content

Πολάκης κατά Τσίπρα μετά την αυτοκριτική: Λάθος, σύντροφε Αλέξη...

«Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής»

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στο Συνέδριο της Καθημερινής.

Διαβάστε - Τσίπρας: Ποτέ δεν σκέφτηκα να διαπραγματευτώ την παρουσία μας στην Ευρώπη

Ο κ. Πολάκης επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πήγε στο συνέδριο της Καθημερινής και τον κατηγορεί για «την αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η "Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της"».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΛΑΘΟΣ,σύντροφε Αλεξη Τσιπρα!

-Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής
-Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η «Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της».

Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» τον Γεωργιάδη και τον Αβραμόπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή τον Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τέμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε τον Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!!

(Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα)

-Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου, αλλά η πολιτική επιλογή μετά την απόφαση του ΣτΕ που έριξε τον διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλής και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας έριξε τον πρώτο νόμο το ΣτΕ αλλά ξανανομοθετήσαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο!»