Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
x

ΣΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ SKROUTZ.GR ΕΝΑΝΤΙ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Το 50% αγόρασαν έναντι 10.001.000 ευρώ οι τρεις ιδρυτές της πλατφόρμας με μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο από το επενδυτικό fund South Bridge Mezannine.

Ολοκληρώθηκε η πώληση του 50% της διαδικτυακής πλατφόρμας Skroutz.gr έναντι 10.001.000 ευρώ από την εταιρεία Dionic προς τους τρεις ιδρυτές της πλατφόρμας, οι οποίοι αποκτούν και πάλι τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας τους.

Η πώληση έγινε στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρείας Dionic, υπό την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και κυρίως της Eurobank, που ζητούσε μείωση του δανεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η χρηματοδότηση της όλης συναλλαγής υποστηρίζεται με μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο, το οποίο παρέχεται από το επενδυτικό fund South Bridge Mezannine. Το επενδυτικό fund αποκτά το δικαίωμα σε βάθος πενταετίας να αποκτήσει μειοψηφικό ποσοστό ύψους έως 15% στην Skroutz.

 

Παράλληλα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Dionic η εταιρεία προχώρησε και στην πώληση του 37,% της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ ΑΕΚΕ στην οποία συμμετείχε για 500.000 ευρώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ