Skip to main content

Προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης τίμησαν τη γιορτή του Απ. Αλεξόπουλου

Εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και του επιχειρείν βρέθηκαν στο event που διοργάνωσε στο Les Lazaristes ο πρόεδρος της Δομοτεχνικής.

Πολιτικό και κοινωνικό event έλαβε χώρα στο αίθριο του ξενοδοχείου Les Lazaristes το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται για την καθιερωμένη συνάντηση την οποία διοργανώνει ανήμερα της ονομαστικής εορτής του ο πρόεδρος του ομίλου της Δομοτεχνικής Απόστολος Αλεξόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του επιχειρείν, από τον αθλητισμό, καθώς ο κ. Αλεξόπουλος έχει διατελέσει πρόεδρος στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, από τον τραπεζικό τομέα, από τον κλάδο του τουρισμού κ.ο.κ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ο οποίος συζήτησε με πολλούς από τους προσκεκλημένους. Μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις. Ο κ. Μπουτάρης επίσης συζήτησε με πολύ κόσμο, ενώ είχε θερμή χειραψία και με τον πρώην πρόεδρο του μπασκετικού ΠΑΟΚ Νίκο Βεζυρτζή, με τον οποίο ο δήμαρχος, ως βασικός χρηματοδότης του μπασκετικού Άρη της εποχής των Γκάλη και Γιαννάκη υπήρξαν σφοδροί αντίπαλοι.

Από τον δήμο Θεσσαλονίκης ήταν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Δημήτρης Κούβελας.

Το «παρών» από πλευράς αυτοδιοίκησης έδωσε επίσης ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Σάββας Σερασίδης.

Τον κ. Αλεξόπουλο τίμησαν και οι πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ Δημήτρης Νικηφόρου και Νίκος Ζελομοσίδης, όπως και ο εισαγγελέας Αχιλλέας Ζήσης, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος και η πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά - Μπιλίση.

Ήταν επίσης εκεί οι πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Γιώργος Λυσαρίδης, Παναγιώτης Κοκκόρης και Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ακαδημαϊκοί, στελέχη του τραπεζικού κλάδου και βεβαίως και στελέχη της Δομοτεχνικής.

Να σημειωθεί ότι τις ευχές τους στον κ. Αλεξόπουλο έστειλαν πολλοί από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο event λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε χθες στο βράδυ στη Βουλή για τον ΟΛΠ.