Skip to main content

Ραχήλ κατά ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου: Συμμαχείτε με τα κόμματα της διαπλοκής

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι είναι ψευδές το επιχείρημα του Grexit και πως το νέο Μνημόνιο «γεννά ύφεση που δημιουργεί ανεργία»

Σφοδρότατες επικρίσεις, σε έντονο μάλιστα ύφος, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Ραχήλ Μακρή κατά της κυβέρνησης και του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου. Όπως γνωστοποίησε εμφατικά, θα ταχθεί με το «όχι» στη σημερινή ψηφοφορία.

«Αφού λάβαμε τις εντολές των ενοίκων του Χίλτον θα πρέπει να το έχουμε ψηφίσει χθες», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει τον λογαριασμό στην κοινωνία, στους συνταξιούχους μέσω περικοπών συντάξεων και στους εργαζόμενους, ενώ  έκανε λόγο για ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Η κα. Μακρή εκτίμησε ακόμη ότι είναι ψευδές το επιχείρημα του Grexit και πως το νέο Μνημόνιο «γεννά ύφεση που δημιουργεί ανεργία, λουκέτα δεν σώζει».

«Καταθέσατε το προοίμιο του εκβιασμού», είπε, προσθέτοντας ότι «μας είπατε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της και πέταξε καρφιά για ψέμματα».

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με υπουργούς που υπογράφουν αδιαφανείς συμβάσεις για εξοπλιστικά 500 εκατ. ευρώ, με υπουργούς που κοροϊδεύουν. Δεν πατάσσεται με το να έχετε πιάσει στασίδια στα κανάλια», τόνισε, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι εκείνη επιλέγει να συμμαχήσει με τον λαό που είπε «όχι».