Skip to main content

Ραγκούσης: Με μηνύσεις απαντά μετά την εισβολή αγνώστων στο σπίτι του

Τι αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του

Με μηνύσεις απαντά ο Γιάννης Ραγκούσης μετά την πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για το σπίτι του στην Πάρο και μετά την χθεσινή εισβολή αγνώστων.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου.»

Σε σχετική ανακοίνωση τους οι δικηγορικές εταιρείες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες», που ανέλαβαν τη νομική εκπροσώπηση του τομέαρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν σχετικά: «εχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων».

Καταλήγουν δε ότι η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.