Skip to main content

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μετά από νέο δημοσίευμα για την οικογένεια Ραγκούση

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ «βαριά εκτεθειμένοι με τα καμώματα Ραγκούση», λέει η ΝΔ - Για χυδαία στοχοποίηση και fake news κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ο βουλευτής διαψεύδει και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Συνεχίζεται η σύγκρουση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Ραγκούση.

Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «είναι βαριά εκτεθειμένοι με τα καμώματα του τομεάρχη Διαφάνειας κ. Ραγκούση».

Το κυβερνητικό κόμμα εξέδωσε τη νέα καυστική ανακοίνωση κατά Ραγκούση μετά την καταγγελία που δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με αυτή πρώην εργαζόµενη στο κοµµάτι της καθηµερινής φροντίδας των δωµατίων του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση, Κατερίνας Ρούσσου, στη Νάουσα της Πάρου, εργαζόταν χωρίς να έχει ασφαλιστεί, ενώ απολύθηκε μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών χωρίς να πάρει αποζημίωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που παρουσιάζει η εφημερίδα, ο Γιάννης Ραγκούσης μεσολάβησε και «τακτοποίησε» το θέμα που προέκυψε μετά τον έλεγχο.

Η καταγγελία:

Διαψεύδει ο Γιάννης Ραγκούσης - Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για το δημοσίευμα

Ως «αναληθή και συκοφαντικά» χαρακτηρίζει τα όσα γράφει η εφημερίδα ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του βουλευτή, Θεόδωρος Μαντάς και Ευάγγελος Γεωργακόπουλος εξέδωσαν γραπτή ανακοίνωση, όπου αναφέρουν ότι: «Με το τελευταίο της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” παραθέτει εκ νέου καταφανώς αναληθή και συκοφαντικά στοιχεία για το πρόσωπο του εντολέως μας, Ιωάννη Ραγκούση, Βουλευτή.

Προφανώς ούτε η χυδαία αυτή επίθεση πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι κοινοί συκοφάντες σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, γι’ αυτή την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και πλαστογράφηση της αλήθειας».

ΣΥΡΙΖΑ για Ραγκούση: Ο Μητσοτάκης επενδύει στα fake news

Για «χυδαία στοχοποίηση» του Γιάννη Ραγκούση κάνει λόγο με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα. 

Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι : Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

«Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του.

»Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

»Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».​

Οικονόμου: Αφωνία Τσίπρα - Τσαπανίδου για τη βίλα Ραγκούση που χτίστηκε με δάνειο από τον ΟΕΚ

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε με δήλωσή του «την αφωνία του κ. Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Ραγκούση».

«Ούτε στο "Καφέ με παραμύθι" του κ. Τσίπρα, σήμερα στη Νέα Σμύρνη, αλλά ούτε και στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου κ. Τσαπανίδου υπάρχει κάποια αναφορά σε όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του κ. Ραγκούση. Τη βίλα με πισίνα, που χτίστηκε με δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως τουριστική επιχείρηση», αναφέρει αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Και συνεχίζει: «Ρωτάμε και αναμένουμε σαφείς απαντήσεις: ο κ. Γιάννης Ραγκούσης παρενέβη, ναι ή όχι, όπως καταγγέλλεται από την Ουκρανή εργαζόμενη προκειμένου να "τακτοποιηθεί" πρόστιμο για αδήλωτη εργασία; Αν η εργαζόμενη λέει ψέματα θα κινηθεί εναντίον της; Αν όμως λέει αλήθεια, ο κ. Τσίπρας θα καλύψει τον Ραγκούση, όπως κάνει με τους αμετάκλητα καταδικασμένους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο; Και αλήθεια την ίδια στιγμή που θα καλύπτει τον κ. Ραγκούση μπορεί να μιλάει και για δικαιώματα των εργαζόμενων; Πόση υποκρισία πια!».