Skip to main content

Σαββίδης για Μουντιάλ: Πρέπει να πιστέψουμε στην Εθνική Ρωσίας

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παραλλήλισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρωσίας με την εθνική χάντμπολ γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Μήνυμα στήριξης στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ρωσίας Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και τους παίκτες του έστειλε ο ομογενής επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ, μετά την εμφατική της νίκη κόντρα στη Σαουδική Αραβία (5-0) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Izvestia», ο κ. Σαββίδης παραλλήλισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρωσίας με την εθνική του χάντμπολ γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. «Νομίζω ότι πρέπει να πιστέψουμε στην Εθνική Ρωσίας. Σε κρίσιμες στιγμές, δίνουμε πάντα το 100%. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε από την φάση των ομίλων και μετά ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί», σχολίασε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου.

Και συμπλήρωσε: «Αν παρακολουθήσατε προσεκτικά το γυναικείο χάντμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τα κορίτσια πήραν την πρώτη νίκη και στη συνέχεια συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Νομίζω ότι με τον ίδιο τρόπο θα δουλέψουν και οι ποδοσφαιριστές μας».