Skip to main content

Χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Σε ετοιμότητα ο δήμος (φωτο+vid)

Τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα ενώ σε κεντρικά σημεία βρίσκονται ποσότητες αλατιού

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης λόγω των καιρικών φαινομένων και τις χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν από το απόγευμα του Σαββάτου.

Έως αυτή την ώρα (19.30) δεν υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους. Νωρίτερα μηχανήματα επιχείρησαν προληπτικά στην Άνω Πόλη στα όρια με τις Συκιές, ρίχνοντας αλάτι.

Τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα ενώ σε κεντρικά σημεία βρίσκονται ποσότητες αλατιού σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

Image

Έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους λόγω της κακοκαιρίας απευθύνει η αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Ενόψει της επερχόμενης επιδείνωσης του καιρού παρακαλούνται οι πολίτες όπως μην κατεβάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους από σήμερα και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 22/1/24.

Διαβάστε - Δήμος Θεσσαλονίκης: Με διευρυμένο ωράριο οι χώροι για ευάλωτους πολίτες λόγω ψύχους

Υπενθυμίζεται ότι με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 τις ήδη υφιστάμενες δομές, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία για την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας λόγω του ψύχους, στο του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών συνθηκών.