Skip to main content

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκλογές σε ΕΕΘ και ΒΕΘ

Τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ψηφίζουν στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ-Helexpo. Στο περίπτερο 16 οι κάλπες για τις εκλογές του Βιοτεχνικού.

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για τις νέες διοικήσεις στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι κάλπες για τα μέλη του ΕΕΘ στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ-Helexpo άνοιξαν στις 8 π.μ. και θα είναι ανοικτές μέχρι τις 6 μ.μ. Χθες ψήφισαν 700 μέλη του Επιμελητηρίου, 535 στις υπηρεσίες και 165 στους επαγγελματίες.

Οι κάλπες για τα μέλη του ΒΕΘ στο περίπτερο ‘16’ της ΔΕΘ- Helexpo άνοιξαν στις 7:30 π.μ. και θα κλείσουν στις 5:30 μμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, ψήφισαν 528 μέλη.

Εκτιμάται, πάντως, ότι τα περισσότερα μέλη των δύο Επιμελητηρίων αναμένεται να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται αύριο σε ΒΕΘ και ΕΕΘ.

Οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο του Επιμελητηρίου, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ.