Skip to main content

Έκπληξη από Κασσελάκη στην εκδήλωση με Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου (video)

Στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;» που διοργανώνει η Εφημερίδα των Συντακτών συμμετέχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Έφη Αχτσιόγλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Δ. Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά. Την έκπληξη έκανε όμως ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση περίπου στις 18.30.

Όταν έκανε την εμφάνισή του ο Στέφανος Κασσελάκης, επικράτησε αναταραχή στην αίθουσα ενώ οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο εκείνη την ώρα είπε αμήχανα «γεια σου Στέφανε». Ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Τερζής είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θα σας δώσω τον λόγο στη συνέχεια». «Ε, να μιλήσω πρώτα» αντέτεινε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η εκδήλωση που έχει προκαλέσει αναταραχή και δυσαρέσκεια στους κόλπους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στο θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, επί της οδού Πατησίων, υπό την αιγίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Δείτε live την εκδήλωση:

Παρόντες, σύμφωνα με το iefimerida, είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεμιστοκλής Μαμουλίδης, Σπύρος Δανέλλης, Γ. Ιωακειμίδης, από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δ. Βίτσας, από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Μπουλμπασάκος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουσελάς, η τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άννα Παπαδοπούλου, η Μαριέττα Αντωνοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Τρυφιάτης, οι συνδικαλιστές Ασπιώτης και Λεβέντης (πρ. ΟΣΕ), ο πρώην βουλευτής Παν. Καρκατσούλης, ο Τάσος Δαρσινός, η Έφη Παγκάλου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Γ. Σιακαντάρης κ.ά.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε σε δημοσιογράφους έξω από το θέατρο ΑΛΦΑ: «Πρέπει να θέσουμε το πραγματικό ερώτημα ''απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;''. Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Η Αριστερά έχει μακρά ιστορία όχι μόνο διασπάσεων αλλά και μεγάλων συνθέσεων».

«Δέχτηκα την πρόσκληση της Εφημερίδας των Συντακτών για μία πολύ ενδοαφέρουσα συζήτηση που αφορά ένα θέμα που απασχολεί τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας το αν μπορεί να υπάρξει απάντηση στην πολιτική της Δεξιάς» είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Φτάνοντας στην εκδήλωση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επεσήμανε: Προσερχόμαστε με τηνν αυτοπεποίθηση των ιδεών μας, τη δύναμη των ιδεών του ΠΑΣΟΚ. Δεν συζητάμε για πρόσωπα, συζητάμε για πολιτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις.