Skip to main content

Στην Κοζάνη σήμερα ο Γιάννης Βαρουφάκης, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ενώ σήμερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κοζάνη
Στην Κοζάνη θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης ενώ αύριο Πέμπτη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, με κλιμάκιο του κόμματος, ο κ. Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή της Κοζάνης και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς.
 
Συγκεκριμένα, στις 11:00 θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης για να συνομιλήσει με υγειονομικούς και εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Στις 14:00 θα πραγματοποιήσει συνάντηση για να συνομιλήσει με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τους εκπροσώπους των διαφόρων επαγγελματικών κλάδων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης.

Στις 18:30 θα συνομιλήσει με πολίτες στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΜέΡΑ25 για την ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια.

Όσον αφορά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται αύριο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:30 στον χώρο «Καφωδείο Ελληνικό» στο κέντρο της πόλης, με επίκεντρο τις εκλογές και ενδεχόμενες συνεργασίες.

Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης στον πολυχώρο ΕΝΕΚΕΝ για «την αστυνομική βία και την καταστολή» με ομιλητή, μεταξύ άλλων, τον εκπρόσωπο τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη.